português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
fons
Buscar:
BERTRAN, MONTSERRAT []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 2   en el formato [Estandar]
página 1 de 1


1 / 2
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
El Dietari de Montserrat Bertran rector de Pradell 1684-1711 / Carles Maristany
Maristany i Tió, Carles


En: 148665 El "Dietari" del Rector de Pradell i altres cinc estudis : S. XVI-XVIII. Reus : Associació d'Estudis Reusencs, 2001. p. 11-93



Matèries: Dietari ; Clergues ; Fonts documentals ; Edat moderna
Matèries: Bertran, Montserrat (1659-1723?)
Àmbit:Pradell de la Teixeta
Cronologia:1684 - 1711
Localització: B. Abadia de Montserrat; Arxiu Nacional de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; B. Pública de Tarragona; B. Centre de Lectura de Reus; Fundació Bosch i Cardellach; B. Municipal i Comarcal Salvador Estrem i Fa (Falset); B. Central Xavier Amorós (Reus)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 2
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
El "Dietari" del Rector de Pradell i altres cinc estudis : S. XVI-XVIII / Carles Maristany
Maristany i Tió, Carles


Reus : Associació d'Estudis Reusencs, 2001
X, 153 p. : il. ; 24 cm (Edicions Rosa de Reus, 106. Biblioteca d'autors reusencs i d'obres d'interès local) 
ISBN 84-93050784

Conté:
- 201509  Maristany i Tió. Carles. El Dietari de Montserrat Bertran rector de Pradell 1684-1711.



Matèries: Dietari ; Clergues ; Fonts documentals ; Edat moderna
Matèries: Bertran, Montserrat (1659-1723?)
Àmbit:Pradell de la Teixeta
Cronologia:[1500 - 1800]
Autors add.:Associació d'Estudis Reusencs
Localització: B. Abadia de Montserrat; Arxiu Nacional de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; B. Pública de Tarragona; B. Centre de Lectura de Reus; Fundació Bosch i Cardellach; B. Municipal i Comarcal Salvador Estrem i Fa (Falset); B. Central Xavier Amorós (Reus)


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 1

Base de datos  fons : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3